Ami kappers

Lekker in je haar!

Onze haarstylisten staan graag voor je klaar. Met of zonder afspraak, altijd bereikbaar!

Bij AMI Kappers Papendrecht staan we altijd voor je klaar. Dit doen wij met persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Trendy haarmode gaat hier hand in hand met de traditionele waarden van een echt familiebedrijf. Wij zorgen voor een mooi kapsel dat bij jou past!

AMI Kappers Papendrecht is er voor mannen, vrouwen en natuurlijk ook voor kinderen. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Van balayage, permanent en highlights tot slechts de uitgroei bijwerken, de haarstylisten van AMI Kappers zijn van alle markten thuis en zorgen ervoor dat jij de salon met een glimlach verlaat.

Wij zijn AMI Kappers Papendrecht en wij geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat jij je happy voelt. Jij bent mooi, bijzonder en uniek en daar mag je trots op zijn!

Zoek je een professionele, kundige kapper bij jou in de buurt met kennis over de laatste trends op het gebied van haarmode? Loop altijd gezellig zonder afspraak binnen of maak online een afspraak bij AMI Kappers Papendrecht. Bij AMI Kappers ben je altijd welkom.

Adresgegevens
Jan van Goijenstraat 4
3351 JN Papendrecht
Telefoon 078 - 615 72 00
www.amikappers.nl/vestigingen/ami-kappers-papendrecht
Papendrecht@amikappers.nl

Openingstijden
ma 08:30 - 17:30 uur
di 08:30 - 17:30 uur
wo 08:30 - 17:30 uur
do 08:30 - 17:30 uur
vr 08:30 - 20:00 uur
za 08:00 - 17:00 uur

Volg Winkelcentrum Westpolder ook via social media. Daar houden we u op de hoogte van de laatste acties en nieuwsfeitjes.

Contact

Jan van Goijenstraat 20
3351 JN Papendrecht

E info@winkelcentrum-westpolder.nl
F winkelcentrumwestpolder