Met het oog op Westpolder 2.0!

November 2017

Sinterklaas opent Westpolder KinderBouwplaats!

Het is bijna zover…op zaterdag 18 november aanstaande zullen Sinterklaas en zijn Pieten weer een aantal weken in ons land vertoeven. Sinterklaas komt na de grote intocht in Papendrecht ook een bezoek aan winkelcentrum Westpolder in Papendrecht brengen. En niet zonder reden, want Sinterklaas gaat de KinderBouwplaats van het winkelcentrum om 15.00 uur officieel openen!

Verbouwing Westpolder
In winkelcentrum Westpolder gaat men starten met de verbouwing. Als eerste wordt de voormalige Marskramer gesplitst in 4 winkels. Omdat Westpolder het leuk vindt om juist de kinderen mee te laten bouwen, heeft zij voor hen een echte mini bouwplaats gemaakt. In deze kinderbouwplaats zal vanaf deze maand t/m het einde van de verbouwing iedere maand een leuke doe-workshop worden georganiseerd.

Om te vieren dat Westpolder ook aan de slag gaat met de modernisering van het winkelcentrum, is Sinterklaas uitgenodigd om het lintje door te knippen. Dit keer een bouwlint natuurlijk. En omdat Sint met zijn tijd meegaat, zal hij ook nog een selfie maken op de gave 3D-painting in het winkelcentrum.

Alle kinderen mogen na de officiële opening naar hartenlust kleuren in de bouwplaats en zo maken zij tegelijkertijd kans op leuke prijzen, want Westpolder heeft er ook een wedstrijdje aan gekoppeld.

Workshop KinderBouwplaats - woensdag 22 november
De eerste echte workshop begint deze maand en vindt plaats op woensdag 22 november. Alle kinderen mogen gratis meedoen en er is altijd professionele begeleiding bij om de kinderen te helpen. De bouwplaats is van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Onze BouwModellen! - zaterdag 25 november
Heel graag wil Westpolder haar klanten de komende verbouwingsperiode af en toe een beetje verwennen en daarom zullen twee mooie, maar vooral leuke en gulle BouwModellen iedereen trakteren op iets lekkers of leuks van de Westpolder ondernemers. Zij zijn iedere maand op een zaterdag tussen 13.00-17.00 uur in het winkelcentrum aanwezig.

Zorg dat je erbij bent! Noteer de data alvast in je agenda.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en activiteiten?

Meld u dan aan om onze nieuwsbrief te ontvangen. Dan blijft u op de hoogte van onze tips, en ontvangt u speciaal geselecteerde VIPacties.

Contact

Ons winkelcentrum is altijd goed bereikbaar en u kunt uw auto altijd gratis parkeren op de daarbij gelegen parkeerterrein. De gegevens van de winkeliers kunt u vinden hier op de website of voor meer inhoudelijke informatie van de desbetreffende winkelier sturen we u graag door naar hun eigen website.

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten dan kunt u zich richten op de onderstaande gegevens.

Stel een vraag