WP Logo cadeautjesfeest
za‭ ‬23‭ ‬maart t/m za 4‭ ‬mei

 Actievoorwaarden Cadeautjesfeest-actie van
Winkelcentrum Westpolder 

U dient minimaal 3 verschillende kassabonnen van 3 verschillende winkels van Westpolder in de speciale actie-envelop te stoppen. Deze liggen in alle winkels van de Westpolder op de toonbank. Er is geen minimum bedrag aan verbonden. Vul uw gegevens (naam, emailadres en telefoonnummer) in op deze speciale actie-envelop. U kunt meedoen met meerdere enveloppen, zolang iedere envelop voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden. U dient deze envelop uiterlijk zaterdag 24 november te deponeren in de inlever bus, die staat bij de auto op het middenplein. Na zaterdag 24 november ontvangen 100 potentiele prijswinnaars een uitnodiging van de winkeliersvereniging voor de officiële prijsuitreiking op zaterdag 1 december. Een van deze 100 personen zal de auto winnen op deze dag. 

 1. De Cadeautjesfeest-actie wordt aangeboden door Winkelcentrum Westpolder
 2. Deelnemen aan de Cadeautjesfeest-actie kan van zaterdag 23 maart t/m zaterdag 4 mei 2024.
 3. Aan deze kan worden deelgenomen door alle bezoekers van winkelcentrum.
 4. Spaar kassabonnen van 3 verschillende winkels of meer, van winkelcentrum Westpolder met een totaalwaarde van minimaal 50 euro.
 5. Stop ze in de actie-envelop die te verkrijgen zijn bij de winkels in Westpolder en deponeer in de inleverbus in de cadeautjesfeest setting op het plein.
 6. De winnaar krijgt in week 20 een bericht per email met een uitnodiging voor de prijstrekking op zaterdag 25 mei 2024.
 7. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op deze prijstrekking, kun je WF communicatie bellen op 073 – 6123116 en de naam van een vervanger doorgeven.
 8. Je mag zo vaak meedoen als je wil, je kunt dus meerdere enveloppen inleveren.
 9. De prijs inwisselen voor contant geld is niet mogelijk.
 10. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd of gecorrespondeerd.
 11. Winkeleigenaren/managers/medewerkers van winkelcentrum Westpolder zijn uitgesloten van deelname. 

Medewerking en gegevens/privacy
De winnaar dient zijn/haar medewerking te verlenen aan met de Cadeautjesfeest-actie verband houdende publiciteit. De winnaar ontvangt hiervoor geen vergoeding.
Door akkoord te gaan met de privacy policy van winkelcentrum Westpolder geven deelnemers toestemming om zijn of haar e- mailadres te gebruiken voor de Cadeautjesfeest-actie.

Aansprakelijkheid
Klachten met betrekking tot de Cadeautjesfeest-actie kunnen schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan de organisatie van de actie via info@wfcommunicatie.nl, waarna binnen één week na ontvangst van de klacht schriftelijk dan wel telefonisch contact zal worden opgenomen. Winkelcentrum Westpolder is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten. 

Slotbepalingen
Winkelcentrum Westpolder behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
Deelname aan de Cadeautjesfeest-actie is geheel op eigen risico.
De Cadeautjesfeest-actie wordt beheerst door Nederlands recht. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door winkelcentrum Westpolder.
Door deelname aan de Cadeautjesfeest-actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande voorwaarden.  

Contact

Ons winkelcentrum is altijd goed bereikbaar en u kunt uw auto altijd gratis parkeren op de daarbij gelegen parkeerterrein. De gegevens van de winkeliers kunt u vinden hier op de website of voor meer inhoudelijke informatie van de desbetreffende winkelier sturen we u graag door naar hun eigen website.

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten dan kunt u zich richten op de onderstaande gegevens.

Stel een vraag

Versturen

Volg Winkelcentrum Westpolder ook via social media. Daar houden we u op de hoogte van de laatste acties en nieuwsfeitjes.

Jan van Goijenstraat 20
3351 JN Papendrecht

info@winkelcentrum-westpolder.nl