Doe mee en maak kans op deze fantastische

In de periode van donderdag 11 oktober t/m zaterdag 24 november kunt u kassabonnen van onze winkels sparen en kans maken op de hoofdprijs; de Fiat 500!

Algemene voorwaarden - Auto Actie Westpolder

U dient minimaal 3 verschillende kassabonnen van 3 verschillende winkels van Westpolder in de speciale actie-envelop te stoppen. Deze liggen in alle winkels van de Westpolder op de toonbank. Er is geen minimum bedrag aan verbonden. Vul uw gegevens (naam, emailadres en telefoonnummer) in op deze speciale actie-envelop. U kunt meedoen met meerdere enveloppen, zolang iedere envelop voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden. U dient deze envelop uiterlijk zaterdag 24 november te deponeren in de inlever bus, die staat bij de auto op het middenplein. Na zaterdag 24 november ontvangen 100 potentiele prijswinnaars een uitnodiging van de winkeliersvereniging voor de officiële prijsuitreiking op zaterdag 1 december. Een van deze 100 personen zal de auto winnen op deze dag. 

Deelname

 1. Minderjarigen tot 18 jaar kunnen niet deelnemen aan de actie.
 2. Door deelname aan deze Actie gaat men akkoord met de actievoorwaarden. De organisator behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.
 3. Deelname is uitgesloten voor een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze Actie of werkzaam is in het winkelcentrum.
 4. Om deel te kunnen nemen aan deze actie dient de deelnemer zijn e-mail gegevens correct in te vullen.
 5. De selectie van de potentiele winnende prijswinnaars en de daaraan verbonden prijzen geschiedt op basis van selectie door het bestuur van winkelcentrum Westpolder.
 6. Over de uitslag van de Actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 7. De prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar.
 8. Bij weigering of andere reden van niet in ontvangst nemen van de prijs vervalt deze aan de organisator en kan niet ingewisseld worden voor contant geld. 

Medewerking en gegevens/privacy

 1. Door deelname aan deze Actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan organisator om hun namen voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze Actie te gebruiken.
 2. De gegevens die de organisator verkrijgt in het kader van deze Actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.
   

Aansprakelijkheid

 1. De Organisator en/of de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, door een deelnemer geleden op enige wijze verband houdende met deze Actie.
   

Verspreiding van actie enveloppen van donderdag 11 oktober tot zaterdag 27 november 2018. Prijsuitreiking in winkelcentrum Westpolder is op zaterdag 1 december.

Contact

Ons winkelcentrum is altijd goed bereikbaar en u kunt uw auto altijd gratis parkeren op de daarbij gelegen parkeerterrein. De gegevens van de winkeliers kunt u vinden hier op de website of voor meer inhoudelijke informatie van de desbetreffende winkelier sturen we u graag door naar hun eigen website.

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten dan kunt u zich richten op de onderstaande gegevens.

Stel een vraag

Versturen

Volg Winkelcentrum Westpolder ook via social media. Daar houden we u op de hoogte van de laatste acties en nieuwsfeitjes.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en activiteiten?

Meld u dan aan om onze nieuwsbrief te ontvangen. Dan blijft u op de hoogte van onze tips, en ontvangt u speciaal geselecteerde VIPacties.

Aanmelden
Contact

Jan van Goijenstraat 20
3351 JN Papendrecht

E info@winkelcentrum-westpolder.nl
F winkelcentrumwestpolder